Monethof 17, Hoorn      06 2000 64 02

       0 items - 0,00

       0 items - 0,00

Jan Meerlo – Even voorstellen

Jan Meerlo - JM Fruitpakketten

Mijn naam is Jan Meerlo. Op mijn vijftiende ben ik begonnen met het werken in de wereld van groente en fruit. Inmiddels heb ik jaren lange ervaring in vrijwel alle aspecten van het werken met fruit en groente. Ik geniet van het werken met groente en fruit en zodoende ben ik enkele tijd geleden met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Het gezegde “Van je hobby je werk maken” is zeker van toepassing op mij. Ik koop vers fruit in en bezorg in de regio Hoorn en West-Friesland. Zodoende heb ik zelf volledige controle over de producten die ik mijn klanten aanbied. Dit betekent het bezorgen van heerlijk en vers fruit aan mijn klanten. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen als klant.

JM Fruitpakketten - In de krant !