Monethof 17, Hoorn      06 2000 64 02

       0 items - 0,00

       0 items - 0,00

Bedrijfsfruit

Fruit in het bedrijfsleven dat werkt

Uit onderzoek is gebleken dat als mensen dagelijks 2 stuks fruit eten dit resulteerde in een betere concentratie en prestatie op de werkvloer. Onze missie is om deze gedachte te verspreiden.

Wij bezorgen wekelijks kwaliteitsfruit voor een eerlijke prijs bij bedrijven in West-Friesland.

ACTIE! ontvang 1 week gratis fruit

Wij willen graag kennis met u maken en hebben daarvoor een speciale actie opgezet waarbij u en het hele bedrijf een hele week gratis fruit kan proeven. Wilt u meer weten over deze actie?
Klik dan hier voor meer informatie.

Kies uw pakket

XSmall
±5 werknemers
25 stuks fruit

€12,50

VERDER
XLarge
±55 werknemers
275 stuks fruit

€99,95

VERDER
Small
±8 werknemers
40 stuks fruit

€17,50

VERDER
Medium
±15 werknemers
75 stuks fruit

€32,50

VERDER
Large
±30 werknemers
150 stuks fruit

€59,95

VERDER

Wist u dit

Meer productiviteit door eten van fruit

Het aanbieden van vers fruit op de werkplek heeft een positieve invloed op de werkprestatie. Medewerkers die veel fruit eten zijn productiever, hebben meer energie en voelen zich fitter.

Fiscaal aftrekbaar!

De kosten voor het verstrekken van fruit dat wordt genuttigd tijdens werktijd zijn voor u als ondernemer ook fiscaal aftrekbaar! De fiscus betaalt zo mee aan de gezondheid van uw medewerkers.

Gratis betrouwbare bezorgservice

Wij bezorgen vers fruit en snackgroenten op de werkplek. Het fruit komt vers van de kweker en het pakket wordt zo samengesteld dat het direct op de werkplek kan worden geconsumeerd. Wij leveren werkfruit alleen in West-Friesland.

Gezonde uitstraling

Een goed gevulde fruitkist bij de receptie, bij bijeenkomsten, lunches, meetings of bij de koffieautomaat creëert op een simpele manier een frisse en gezonde uitstraling van het bedrijf.

Weg met die bonnetjes!

Geen rompslomp meer met bonnetjes. JM Fruitpakketten houdt van makkelijk en simpel. Wij factureren maandelijks, dus altijd een goed overzicht en geen gedoe met die bonnetjes.

Wij bezorgen onder andere werkfruit bij:

Devani Creative

Het team van Devani is super creatief in hun ideeën en dat moet natuurlijk ook gevoed worden! Daarom bezorgen wij ook bij hun wekelijks een heerlijke doos vitamines om het team scherp te houden!