Logo JM Fruitpakketten, fruit sinaasappels en bedrijfsfruit Hoorn en West-Friesland

1e editie van onze nieuwsbrief ! 

Mag ik even uw aandacht ?

---

Voorstellen

Fruit Sinaasappels en bedrijfsfruit Hoorn en Westfriesland - Voorstellen Jan van JM Fruitpakketten

Mijn naam is Jan Meerlo. Op mijn vijftiende ben ik begonnen met het werken in de wereld van groente en fruit. Inmiddels heb ik jaren lange ervaring in vrijwel alle aspecten van het werken met fruit en groente. Ik geniet van het werken met groente en fruit en zodoende ben ik enkele tijd geleden met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Het gezegde "Van je hobby je werk maken" is zeker van toepassing op mij. Ik koop vers fruit in en bezorg in de regio Hoorn en West-Friesland. Zodoende heb ik zelf volledige controle over de producten die ik mijn klanten aanbied. Dit betekent het bezorgen van heerlijk en vers fruit aan mijn klanten. Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten.

---

Doel van deze nieuwsbrief

Om nog meer mensen te kunnen laten genieten van heerlijk en vers fruit heb ik recentelijk de website van fruitweek overgenomen. Zij zijn inmiddels gestopt is met het leveren van fruit. U krijgt deze nieuwsbrief omdat u bij hen op de site geregistreerd stond als klant. Ik wil u dan ook laten weten dat u voor vers fruit, bedrijfsfruit, sinaasappels en fruitmanden vanaf heden bij mij terecht kunt. Ik bezorg het fruit, in de regio, kosteloos aan u deur. Van tevoren betalen is niet nodig, dat doet u bij of na de levering van het fruit. Zo loopt u geen enkel risico. De website is helemaal aangepast naar mijn bedrijf en bestellen doet u dan ook eenvoudig via mijn www.jmfruitpakketten.nl.

In de toekomst wil ik u heel graag vaker informeren over mijn fruit en bijvoorbeeld markten waar ik te vinden ben. Ook wil ik leuke toepassingen met fruit met u delen. Denk aan recepten of bijvoorbeeld hoe u een lekkere smoothie maakt. Ik hoop natuurlijk dat u geabonneerd blijft op onze nieuwsbrief. Als u hier geen prijs op stelt dan kunt u zich onderaan deze nieuwsbrief eenvoudig afmelden. 

---

Producten van JM Fruitpakketten

Fruitpakketten

Vanaf € 12,50. Het fruitpakket zit vol met seizoensfruit en exotisch fruit. Zo krijg je genoeg vitaminen binnen voor een goede gezondheid. Keuze uit verschillende pakketten ! Bezoek de website.

Sinaasappels

Vanaf : € 10,95. De hand- en perssinaasappels zijn lekker en gezond. Onze sinaasappels zijn erg sappig en kan zo gegeten of gedronken worden.

Fruitmanden

Vanaf : € 17,95. De fruitmand bevat een variatie aan heerlijk fruit. Voor ziek&zeer maar ook erg leuk als relatiegeschenk.

---

OOK LEVEREN WIJ AAN BEDRIJVEN

Bedrijfsfruit

Vanaf : € 17,50. Werkfruit werkt echt! Als een bedrijf werknemers fruit aanbiedt, krijgt het meer waardering van het personeel en een gezonder imago.

---

Social Media

---

Tot slot

Als u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen heeft dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dat kan eenvoudig en snel via het contactformulier op onze website. Ik hoop u te mogen verwelkomen als klant ! 

Met vriendelijke groet,

Jan Meerlo
JM Fruitpakketten

---